A 1325 metres d’alçada, al peu del Pedraforca, es troba l’antic Molí de Gósol, actualment transformat en refugi de muntanya.

El refugi disposa de 24 places en dormitoris compartits de 6, 8 i 10 places (actualment reduïdes per raons sanitàries). Els dormitoris disposen de mantes i coixins i en cas necessari es poden llogar llençols i tovalloles. La sala d’estar compta amb llar de foc, piano, biblioteca i jocs de taula per a l’ús dels clients del refugi. També disposa de WC i dutxes d’aigua calenta.

Es serveixen begudes i s’elaboren menjars casolans amb inclusió, sempre que és possible, de verdures de producció pròpia.

El refugi es un bon punt de partida per fer excursions al Pedraforca, a la Serra de Cadí, a la Serra del Verd o a la d’Ensija. Per als amants de les travesses aquí hi passa el Camí dels Bons Homes (GR 107), la Ruta del Caracremada, el Camí de Picasso o la Volta al Cadí (GR 150). Igualment interessant és per als usuaris de BTT o per a les excursions amb raquetes a l’hivern. I si el que vols es disfrutar de visites culturals i gaudir de la natura a pas tranquil aquest és un lloc accessible per a tothom.

refugi tardor
TARIFESADULTSNENS (fins 12 anys)
Nit * i esmorzar 26€ 16€
Mitja pensió 40€ 28€
Pensió completa 54€ 38€
Esmorzar 6€ 4,5€
Menjars 18€ 12,5€
Picnic 6€ 6€
Lloguer de llençols 3€ 3€

* 10% de descompte pels federats FEEC

INFORMACIÓ I RESERVES:
info@molidegosol.com             (+34)636 564 310
refugi primavera

PETITS DETALLS

Al refugi ens generem la nostra pròpia energia, ens escalfem exclusivament amb estufes de llenya i l’electricitat que utilitzem és 100% solar.

La nostra sensibilitat envers el medi ambient ens porta a reduir al màxim la generació de residus, alhora gestionem la fracció orgànica que produïm i que posteriorment fem servir per als nostres animals i horts. Utilitzem productes de neteja ecològics.

Som productors ecològics de patata i pèsol negre i tenim un parell d’horts d’autoconsum. A l’hora de comprar mirem d’abastir-nos amb productes frescos i locals.

Opció de cuina vegetariana o vegana, o també si s’avisa, lliure de gluten i lactosa.

Ceràmica Molí de Gósol: al Molí tenim un petit taller de producció i venda de Ceràmica.

Pedraforca des de Gósol

Ubicació

PÀGINA EN CONSTRUCCIÓ 😉