Com arribar

com arribar

En Cotxe

Per arribar al Refugi des de Gósol cal agafar el carrer que baixa pel costat de l’Hostal Cal Franciscó, a l’esquerra des de la rotonda d’entrada al poble arribant de Berga. El següent trencant a 100 metres trobem l’indicador que ens indica els cotxes a la dreta. ( ATENCIÓ el sr google us indicarà a l’esquerra, camí per baixar a peu, no li feu cas, està intransitable)

Anem vorejant el castell i a la deixalleria girem a l’esquerra, ara sense asfalt fins al següent trencant a 200 metres a l’esquerra on recuperem l’asfalt. Anem baixant 500 metres fins al Molí de Gósol on hi ha bastant lloc per aparcar. Benvinguts!

A peu

Des de la rotonda d’entrada al poble pel cantó de Berga baixem pel carrer de l’esquerra fins al següent trencant a 100 metres que també anem a l’esquerra. Està indicat amb un símbol d’un caminant. A 30 metres hi ha un altre trencant que agafem a la dreta cap al cementiri. Si no estem morts continuem baixant quasi un quilòmetre pel mateix camí que després de creuar el rierol ens durà al Refugi on podreu reposar.

En globus

Hi ha bons prats on aterrar al voltant del refugi, que no us vegi el pagès!

Localització